Om oss

Nöjd personal ger nöjda kunder

Välkommen till en städfirma med Gävle med omnejd som arbetsområde. Vi utför ett brett utbud städtjänster åt såväl privatpersoner som företag och kan alltid garantera hög kvalitet till bra priser. 

En stor del av vår verksamhet handlar om att utbilda vår personal. Genom utbildning så utvecklas man och genom att utvecklas så stimuleras man rent intellektuellt - allt detta leder till trivsel och där har vi en nyckel som förklarar vår tanke. Man kan aldrig få nöjda kunder om personalen inte trivs med sina jobb och sina arbetsuppgifter. 

Anlitar man oss så garanteras man som kund också kvalitet. Detta oavsett om det sker som privatperson, som BRF eller som företag - för oss är det inte storleken på jobben som räknas; alla uppdrag är lika viktiga och målsättningen är alltid densamma: att du som kund ska bli nöjd.

Vi följer upp våra uppdrag och vi genomför löpande kvalitetskontroller. Det är en sak som förhindrar misstag och i kombination med välutbildad personal, driftjournaler och en tydlig styrning. Allt detta ger högre kvalitet där misstagen minimeras. Sker ett sådant så finns en kvalitetsgaranti för våra kunder.

Miljöfrågan tas på största allvar

I en tid av miljöförstöring och ett överhängande klimathot så måste var och en börja rannsaka sig själv och se hur man kan bidra till en bättre värld. För oss innebär det att vi aldrig använder farliga rengöringsmedel - allt ska vara miljöklassat. Vi använder även städtekniker som inte åsamkar miljön någon skada. Dessutom så ser vi oss alltid omkring efter nya lösningar som ytterligare kan bidra till en bättre miljö. Vi skulle aldrig anlita en underleverantör vars miljöpolicy ligger stick i stäv med vår egen.

Vår verksamhet går ut på att ta hand om våra kunder och lösa deras bekymmer på ett professionellt, enkelt och miljövänligt sätt. Du är välkommen att bli en av alla våra nöjda kunder. Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan underlätta för dig i vardagen eller på arbetsplatsen.

Trappstädning ger ett bra första intryck av fastigheten