Tjänster

Vi är ett heltäckande företag

Vi är mer än bara en städfirma och vi kan erbjuda våra kunder mer än städning hos privatpersoner, hos företaget, fastighetsägare och BRF:er. Vår styrka ligger i vår erfarenhet. Vi har den erfarenhet som krävs för att underlätta er verksamhet och er vardag - vi gör den enklare och vi erbjuder alltid en bekymmersfri service.

De städtjänster som vi erbjuder - utöver trappstädning - ser ut enligt följande:

  • Hemstädning. Hur skulle det vara att mötas av ett välstädat hem efter en tuff arbetsdag? Många har insett fördelarna med hemstädning och vi är vana vid alla typer av bostäder. Genom att anlita oss så får du också välja vad som ska städas - och när den ska ske. Du prenumererar på tjänsten och det innebär att samma städare kommer vid varje tillfälle; något som ger en trygghet och ett effektivare arbete.

    Vi är flexibla och kan anpassa oss efter kundernas behov. Naturligtvis så går det att använda Rut-avdraget för hemstädning och genom detta dra av 50% av den totala arbetskostnaden - med ett årligt och personligt tak på 25.000 kronor. Beloppet dras redan på fakturan så du slipper en massa pappersarbete.

  • Garagestädning. Det som skiljer oss från andra företag är att vi använder speciella maskiner vid en garagestädning. Dessa skurar och sopar samtidigt och är lätta att tömma efteråt. Anlitar du oss så slipper du se att avloppen täpps igen som en följd av att man spolar med vatten och att all smuts fastnar (som andra företag gör).

    Vi ser till att garagen är rena, fina och fräscha - något som gör att kunder och gäster trivs bättre. Bilarna hålls dessutom rena och i ett bättre skick genom regelbundet underhåll av garaget.

  • Flyttstädning: Vi har tagit fram en avancerad checklista som alltid följs vid en flyttstädning. Den ger en garanti på att allting städas och att det sker på ett noggrant sätt. Anlitar du oss så kan du fullt ut fokusera på det viktigaste vid din flytt: att komma in med en positiv känsla i den nya bostaden. Även här går Rut-avdraget att använda.

  • Kontorsstädning. Tack vare gedigen utbildning så kan vår personal städa kontor utan risk för att känsliga maskiner, datorer eller dokument tar skada. Vikten av ett rent kontor ska inte underskattas då det skapar trivsel och ökar på arbetsmoralen hos de anställda.

    För dig som arbetsgivare så kan du också se en positiv effekt i form av minskade sjukdagar då en bättre hygien förhindrar sjukdomar. Kontorsstädning sker efter era önskemål; både gällande vad som ska städas och när den ska utföras. Vi är flexibla och kan möta de flesta önskemål.

Vi kan även erbjuda fönsterputs och dödsbotömning och relaterade tjänster.

trappstädning Gävle

Trappstädning ger ett bra första intryck av fastigheten